✔ Stellingen op maat

✔ Vrijblijvende offerte

✔ De laagste prijs

Stellingbouw in Gent

Bent u op zoek naar een specialist in stellingbouw en steigerbouw in de omgeving van Gent? Dan kunt u steeds terecht bij Algemene Steiger Verhuur uit Sint-Niklaas. Bij ons heeft u de ruime keuze uit diverse steigers in verschillende afmetingen. Al onze materialen zijn gemakkelijk op te bouwen en indien u dat wenst helpen wij u daarbij. Of u nu in Gent, Antwerpen of Temse woont, wij bezorgen de stellingen altijd bij u aan huis of op de bouwlocatie. Bovendien voeren we de stellingbouw en steigerbouw telkens uit aan voordelige prijzen.

Heeft u vragen?

Bel ons meteen!

Kies voor onze veilige stellingbouw

Als u kiest voor onze stellingbouw en steigerbouw, kiest u niet alleen voor veiliger, maar ook voor aangenamer werken. Bij Algemene Steiger Verhuur bieden we verschillende opties van stellingmateriaal aan waaruit u kunt kiezen. Zo kunt u kamersteigers huren, maar ook gevelstellingen. Alle stellingen zijn gemakkelijk op te bouwen en af te breken. Daarnaast zijn we flexibel in de termijn waarin u de stellingen kunt huren. U heeft de keuze uit een dag, een week of zelfs een volledige maand. Ook met onze voorwaarden voor het plaatsen van stellingen zijn we zeer flexibel.

Ontdek al onze diensten

Als specialist in steigerverhuur zorgen wij voor uw steigerbouw en stellingbouw. We staan bekend om onze uitstekende kwaliteit en service en leveren al ons materiaal op maat, waardoor u nooit te veel betaalt. Ontdek snel de andere diensten die wij aanbieden, zoals onder andere dakwerken in regio Antwerpen of Gent. Neem hiervoor contact met ons op via info@steigerhuren.be of bel ons op 0032 3 3762010.

Terug naar bovenWebdesign Aurealis