Gevelstelling

Heeft u een gevelstelling nodig? Dan helpt Algemene Steiger Verhuur u graag verder. We zijn actief in Antwerpen, Gent en Temse. Dankzij onze ervaring hebben we de nodige expertise opgebouwd om u de nodige ondersteuning te bieden bij het kopen van een gevelstelling. Het stellingmateriaal dat we aanbieden is volledig gekeurd en opgebouwd uit materiaal van het merk Layher.

Koop een veilige gevelstelling bij ons

De gevelstelling die u bij ons kunt verkrijgen is van het merk Layher. Het gaat om een allroundstelling die flexibiliteit van de traditionele pijp-en-koppelingsteiger combineert met de montagesnelheid van de starre elementsteiger. Onze gevelstelling is geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder bouw, industrie, scheeps- en vliegtuigbouw, podia, tribunes, etc. Heeft u nog geen ervaring met een gevelstelling? Dan kunnen we u indien gewenst helpen met het plaatsen van de allroundsteiger. Daarvoor komen bij u op uw werklocatie langs, zodat u uw werkzaamheden snel kunt aanvatten.

Stel ons gerust verdere vragen

Wilt u een allroundsteiger huren van het merk Layher? Neem dan snel contact met ons op en vraag een gratis offerte aan. Dat kan zelfs volledig online. Beantwoord enkele korte vragen en stuur meteen uw aanvraag door. U kunt ook mailen naar info@steigerhuren.be of bellen naar het nummer 0032 3 3762010.

Terug naar bovenWebdesign Aurealis