Gevelstelling

Heeft u een gevelstelling nodig? Dan helpt Algemene Steiger Verhuur in Sint-Niklaas u graag verder. We zijn actief in Antwerpen, Gent en Temse. Dankzij onze ervaring hebben we voldoende expertise opgebouwd om u de nodige ondersteuning te bieden bij de plaatsing van een gevelstelling. Het stellingmateriaal dat we aanbieden, is volledig gekeurd en gemaakt uit materiaal van het merk Layher. Zo rekent u bij ons steeds op de beste kwaliteit.

Koop een veilige gevelstelling bij ons

De gevelstelling die u bij ons kunt verkrijgen, combineert flexibiliteit van de traditionele pijp-en-koppelingssteiger met de montagesnelheid van de starre elementsteiger. Dit maakt de producten van onze specialist in steigerverhuur geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder bouw, industrie, scheeps- en vliegtuigbouw, podia, tribunes, etc. Vooral als u bezig bent om een dak te repareren of een gevel schoon te maken, zal u dit soort stelling kunnen gebruiken. Heeft u nog geen ervaring met een gevelstelling? Dan helpen we u waar nodig om de allround steiger te plaatsen. Daarvoor komen we bij u op uw werklocatie langs, zodat u uw werkzaamheden snel kunt aanvatten.

Laat de stelling door ons plaatsen

Wilt u een rolstelling plaatsen? Of bent u eerder op zoek naar een soort gevelstelling? Neem dan snel contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden zo snel mogelijk al uw vragen en zoeken samen met u naar de juiste oplossing. Stuur dus vandaag nog een e-mail naar info@steigerhuren.be.

Terug naar bovenWebdesign Aurealis