✔ Stellingen op maat

✔ Vrijblijvende offerte

✔ De laagste prijs

Stellingen plaatsen in Gent

Laat uw stellingen door Algemene Steiger Verhuur plaatsen in Sint-Niklaas, in regio Gent. Wij hebben binnen- en buitensteigers, waardoor de mogelijke combinaties eindeloos zijn. Bovendien houden wij ook rekening met de recentste veiligheidsvoorschriften bij het plaatsen van uw steiger in de buurt van Gent. Al onze steigeronderdelen voldoen aan de Europese normen voor veiligheid. Voor alle stellingen die wij plaatsen werken wij samen met onze leverancier Layher Allround.

Heeft u vragen?

Bel ons meteen!

Laat door ons uw stellingen plaatsen

Laat uw steiger plaatsen in regio Gent door ervaren experts op het gebied van steigerverhuur. Wij horen graag waar u de steiger precies voor nodig heeft, op welke ondergrond deze komt te staan, wat de werkzaamheden zijn en met hoeveel mensen u erop wilt staan tijdens de klus. Nadien zetten we deze zeer snel en stevig voor u op, en daarbij treffen we steeds de nodige veiligheidsmaatregelen.

Hoe bepaalt u het ontwerp van een stelling?

Weet u zelf niet hoe u het ontwerp van een steiger bepaalt? Onze deskundige adviseurs komen graag naar uw werklocatie voor de stellingbouw. Al onze stellingen zijn gemakkelijk te plaatsen en af te breken. Indien gewenst doen wij dat ook voor u, zodat u zeker bent dat alles volgens de juiste voorschriften gebeurt. Doet u dit allemaal liever zelf omdat u ook op de hoogte bent van de veiligheidsvoorschriften? Dan leveren wij de stellingmaterialen die u nodig heeft om de stelling in elkaar te zetten en laten wij het werk met een gerust hart aan u over.

Ontdek de vele diensten die wij aanbieden

Laat uw steiger door ons plaatsen aan de beste service en prijs. U kunt eenvoudig via onze website stellingen aanvragen. We zijn ook actief als leverancier van vaste stellingen. Heeft u eerst nog vragen over de stellingen die wij plaatsen of wilt u onze andere diensten ontdekken, zoals de allround steiger om te huren? Neem dan contact met ons op via info@steigerhuren.be of bel ons op 0032 3 3762010.

Terug naar bovenWebdesign Aurealis