✔ Stellingen op maat

✔ Vrijblijvende offerte

✔ De laagste prijs

Dakwerken in omgeving Antwerpen

De dakwerken die wij aanbieden in de buurt van Antwerpen zorgen ervoor dat uw dak opnieuw in perfecte staat is. Ieder dak krijgt namelijk wel eens te maken met schade. Denk aan lekkage na veel regenval of blikseminslag. Ook kan het zijn dat het dak na een aantal jaar verouderd is en dat het daarom aan vervanging toe is. In dat geval schakelt u best onze dakwerken in regio Antwerpen in. Bij Algemene Steiger Verhuur in Sint-Niklaas kunnen we elk probleem aan uw dak vakkundig repareren.

Heeft u vragen?

Bel ons meteen!

Schakel ons in voor dakwerken en profiteer van een gratis dakinspectie

Als steigerverhuurder bieden we heel wat verschillende diensten aan. Zo voeren we als specialist in dakwerken onder andere een volledige dakinspectie uit. Dat betekent dat we grondig kijken naar de status van uw dak. Indien nodig plaatsen we een allround steiger, om onze werken zo goed en veilig mogelijk uit te kunnen voeren. Aan de buitenkant lijkt uw dak misschien gaaf en intact, maar er is altijd kans op schade die u met het blote oog niet ziet. Na deze inspectie kunnen we aan de slag met het repareren van deze problemen. Wanneer we klaar zijn met onze dakwerken in regio Gent of Antwerpen is uw dak weer volledig geïsoleerd en zo goed als nieuw. Een andere dienst die wij aanbieden is het onderhoud van uw dak. Dit soort onderhouds-dakwerken voorkomen dat uw dak eens in de zoveel tijd een grote renovatieklus moet ondergaan.

Vraag uw offerte voor de renovatie vandaag nog aan

Wij zijn de specialist op het gebied van dakwerken. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij hoe we eender welke vorm van schade kunnen repareren. Wilt u zelf aan de slag en wilt u graag dat een specialist met u meekijkt voor u een rolstelling huurt? We bieden onder meer stellingbouw in Gent aan. Bereik ons voor dakwerken door contact met ons op te nemen via het nummer 0032 3 3762010.

Terug naar bovenWebdesign Aurealis