✔ Stellingen op maat

✔ Vrijblijvende offerte

✔ De laagste prijs

Rolstelling huren

Bij Algemene Steiger Verhuur kunt u naast een vaste steiger, ook een rolstelling huren. Een rolstelling is een steiger waarbij er aan de onderkant wieltjes gemonteerd zijn. Dankzij die wieltjes kunt u hem gemakkelijk verplaatsen tijdens werkzaamheden. Wanneer u regelmatig van plek wisselt als u bezig bent met uw klus, dan is een rolstelling huren de ideale oplossing. Vooral schilders en stukadoors huren een rolstelling bij Algemene Steiger Verhuur in de omgeving van Antwerpen. Dat is niet voor niets, want wij bieden steigers en rolstellingen op maat. Dat geldt ook voor stellages voor de gehele hoogte – van plint tot plafond.

Heeft u vragen?

Bel ons meteen!

Waarom zou u een rolstelling huren?

Wij zoeken de steigers in ons assortiment uit op veiligheid, stevigheid en kwaliteit. Daarnaast vinden wij functionaliteit belangrijk. Zo houden wij er rekening mee dat de steigers gemakkelijk op en af te bouwen zijn. Gaat u een rolstelling huren? Dan wilt u die gemakkelijk op kunnen bouwen en afbreken. Dat scheelt u een hoop tijd, energie en gedoe. De rolsteiger die u bij ons kunt huren staat binnen een mum van tijd in elkaar. De rolstelling is van gegalvaniseerd staal, ofwel licht materiaal dat u hoe dan ook kunt tillen. Wilt u gelijk aan de slag met de steiger? Dan is het ook mogelijk om de rolsteiger die u bij ons wilt huren in elkaar te laten zetten en te plaatsen door onze professionals in Antwerpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u een rolsteiger wilt huren

Bent u aan het kijken om een rolsteiger te huren? Zoek niet langer, want wij bieden u de laagste prijs voor het huren van een steiger in Antwerpen. U kunt bij ons een rolstelling huren op maat, ongeacht de breedte of de hoogte van de rolsteiger. Vraag uw vrijblijvende offerte aan of neem eerst contact met ons op, als u nog verdere vragen hebt. U kunt ons bedrijf in Antwerpen contacteren via info@steigerhuren.be of 0032 3 3762010.

Terug naar bovenWebdesign Aurealis