✔ Stellingen op maat

✔ Vrijblijvende offerte

✔ De laagste prijs

Rolsteiger huren

Bij Algemene Steiger Verhuur in Sint-Niklaas kunt u naast een vaste steiger, ook een rolsteiger huren. Een rolstelling is een steiger waarbij er aan de onderkant wieltjes gemonteerd zijn. Dankzij die wieltjes kunt u het gemakkelijk verplaatsen tijdens werkzaamheden. Wanneer u regelmatig van plek wisselt als u bezig bent, dan is een rolstelling huren de ideale oplossing. Vooral schilders en stukadoors huren een rolstelling bij ons. Dat is niet voor niets, want wij bieden al onze producten op maat aan. Dit geldt ook voor stellages voor de gehele hoogte – van plint tot plafond.

Heeft u vragen?

Bel ons meteen!

Waarom zou u een rolsteiger huren?

Wij zoeken de steigers in ons assortiment uit op veiligheid, stevigheid en kwaliteit. Daarnaast vinden wij functionaliteit belangrijk. Zo houden wij er rekening mee dat de steigers gemakkelijk op en af te bouwen zijn. Gaat u een rolstelling huren? Dan wilt u die gemakkelijk opzetten en afbreken. Dat scheelt u een hoop tijd, energie en kopzorgen. De rolstelling die u bij ons kunt huren, staat binnen een mum van tijd in elkaar. De rolstelling is gemaakt van gegalvaniseerd staal, ofwel licht materiaal dat u hoe dan ook kunt tillen. Wilt u gelijk aan de slag met de producten van ons bedrijf gespecialiseerd in steigerverhuur? Dan is het ook mogelijk om de rolsteiger, die u bij ons wilt huren, in elkaar te laten zetten door professionals. De rolstelling plaatsen doen wij met veel plezier!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer stellingen

Bent u aan het kijken om een rolsteiger te huren? Zoek niet langer, want wij bieden u de laagste prijs voor een rolsteiger. U kunt bij ons een rolstelling huren op maat, ongeacht de breedte of de hoogte. Wij hebben ook andere steigers, zoals onze allround steigers om te huren, ter beschikking. Vraag uw vrijblijvende offerte aan of neem eerst contact met ons op als u nog verdere vragen heeft. U kunt ons bedrijf in Antwerpen contacteren via info@steigerhuren.be of 0032 3 3762010.

Terug naar bovenWebdesign Aurealis