✔ Stellingen op maat

✔ Vrijblijvende offerte

✔ De laagste prijs

Rolstelling huren

Bij Algemene Steiger Verhuur kunt u naast een vaste steiger, ook een rolstelling huren. Een rolstelling is een steiger waarbij er aan de onderkant wieltjes gemonteerd zijn. Dankzij die wieltjes kunt u hem gemakkelijk verplaatsen tijdens werkzaamheden. Wanneer u regelmatig van plek wisselt als u bezig bent met uw klus, dan is een rolstelling huren de ideale oplossing. Vooral schilders en stukadoors huren een rolstelling bij Algemene Steiger Verhuur in Antwerpen. Dat is niet voor niets, want wij bieden steigers en rolstellingen op maat. Dat geldt ook voor stellages voor de gehele hoogte – van plint tot plafond.

Heeft u vragen?

Bel ons meteen!

Rolstelling huren: gemakkelijk op en af te bouwen

Wij zoeken de steigers in ons assortiment uit op veiligheid, stevigheid en kwaliteit. Daarnaast vinden wij functionaliteit belangrijk. Zo houden wij er rekening mee dat de steigers gemakkelijk op en af te bouwen zijn. Gaat u een rolstelling huren? Dan wilt u deze gemakkelijk op kunnen bouwen en afbreken. Dat scheelt u een hoop tijd, energie en gedoe. Daarnaast staat onze rolstelling binnen een mum van tijd in elkaar. De rolstelling is van gegalvaniseerd staal, ofwel licht materiaal dat u hoe dan ook kunt tillen. Wilt u gelijk aan de slag met de steiger? Dan is het ook mogelijk om de rolstelling in elkaar te laten zetten door onze professionals.

Rolstelling huren – vraag uw offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u aan het kijken om een rolstelling te huren? Zoek niet langer, want wij bieden u de laagste prijs. U kunt bij ons een rolstelling huren op maat – ongeacht de breedte of de hoogte. Vraag uw vrijblijvende offerte aan of neem eerst contact met ons op, als u nog verdere vragen hebt. U kunt ons bedrijf in Antwerpen contacteren via info@steigerhuren.be of 0032 3 3762010.

 

Anderen bekeken ook: Rolstelling plaatsen Antwerpen | Steiger huren Antwerpen

Terug naar bovenWebdesign Aurealis