✔ Stellingen op maat

✔ Vrijblijvende offerte

✔ De laagste prijs

Voor steigers zijn wij uw leverancier in Antwerpen

Bij Algemene Steiger Verhuur bieden we de voordeligste steigers als de nummer één leverancier in Antwerpen en omstreken. Al jaren staan wij bekend om de goedkoopste prijzen. Heeft u ergens anders een lagere prijs gezien voor het huren van een steiger? Dan halen wij het verschil van de offerte af. Ondanks dat wij de laagste met onze prijzen zijn, bezuinigt u bij ons niet op de materialen. Onze inventaris is pas vernieuwd. Wij werken met het merk Layher Allround. Dat merk van steigers staat in de bouw bekend om de stevigheid en kwaliteit. Die combinatie maakt ons de beste leverancier voor steigers in de omgeving van Antwerpen.

Heeft u vragen?

Bel ons meteen!

We leveren veelzijdige steigers als leverancier in Antwerpen

Zoveel klussen, zoveel soorten steigers. Dat weten wij als geen ander. U vindt bij ons in het assortiment verschillende steigers als hangsteigers, gevelsteigers en kamersteigers. De hangsteiger wordt gebruikt bij het plaatsen van een dakkapel of andere dakwerkzaamheden. De gevelsteiger is goed voor voegwerken en schilderklussen om het huis. De kamersteiger is juist weer goed voor klussen in het huis, zoals stucwerk, het schilderen van muren of plafonds of behangen. U bent dan ook sneller klaar met uw klus, omdat u niet op een trap staat die u steeds moet verplaatsen. Dat scheelt u ook een hoop tijd en ergernis. Voor de veelzijdigste steigers vraagt u uw offerte aan bij ons, als nummer één leverancier in de omgeving van Antwerpen.

Vraag nu uw offerte aan of neem contact met ons op voor uw vragen

Bij leverancier Algemene Steiger Verhuur in Sint-Niklaas vindt u de veiligste en voordeligste steigers in de buurt van Antwerpen. Wij verhuren diverse soorten steigers. Wij leveren die steigers op maat en daardoor betaalt u nooit teveel. Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan. Heeft u nog vragen of maakt u liever eerst een afspraak? Neem dan contact met ons op via info@steigerhuren.be of bel ons op 0032 3 3762010.

 

Anderen bekeken ook: Steigerbouw Antwerpen | Stellingen huren Antwerpen

Terug naar bovenWebdesign Aurealis