✔ Stellingen op maat

✔ Vrijblijvende offerte

✔ De laagste prijs

Stellingen huren in Antwerpen

Wilt u stellingen huren in de buurt van Antwerpen, Gent of Temse? Stellingen helpen u veilig op hoogte te werken. In ons assortiment hebben wij binnen- en buitensteigers. De opbouwmogelijkheden en combinaties zijn eindeloos. Wij adviseren u graag over de ideale steiger voor uw klus. Daarbij houden wij ook de meest recente veiligheidsvoorschriften erop na. Voor de stellingen werken wij samen met onze leverancier Layher Allround. Alle rolsteigeronderdelen voldoen aan de Europese normen voor veiligheid. U kunt via onze website stellingen huren in Temse, Gent of Antwerpen. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Heeft u vragen?

Bel ons meteen!

Stellingen huren in Gent – diverse modellen verkrijgbaar

Stellingen zijn zowel binnen als buiten inzetbaar. Onze steigers zijn compact en het holle frame maakt ze licht hanteerbaar. Door het lichte gewicht kunt u de stelling op wielen eenvoudig verplaatsen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat u de rem op de wielen zet, als u bezig bent met uw klus. Stellingen huren in Antwerpen biedt u de oplossing bij behangen, schilderen, stuccen en werkzaamheden aan het plafond. Onze stellingen zijn gemaakt van het merk Layher en dat is de beste kwaliteit die u kunt krijgen. Het frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal en dat maakt ze gemakkelijk draagbaar.

Heeft u vragen?

Bel ons meteen!

Losse en vaste stellingen huren in Antwerpen

De vaste stellingen zijn juist weer handig bij grotere klussen aan de buitenkant van het huis. Denk hierbij aan metsel- of voegwerkzaamheden. De mogelijkheden zijn uitgebreid als het gaat om de stelling op maat laten maken. De stelling wordt opgebouwd uit stevige, stalen onderdelen. De vaste stelling beslaat bijna altijd de volledige oppervlakte van de gevel, waar u aan werkt. De stellingen zijn ook zo gemaakt dat u ze veilig kunt verankeren aan de grond. Vraag een offerte aan of vraag een adviseur om bij u op locatie te komen. Wij helpen u graag verder met stellingen huren in Antwerpen.

Stellingen huren in Temse - vraag een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden

Bij ons kunt u rolstellingen of vaste stellingen huren in Antwerpen, Gent of Temse. Wij voorzien u graag van advies, over hoe u veilig en gemakkelijk aan de slag kunt met uw klus. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het mailadres info@steigerhuren.be of bel ons op 0032 3 3762010.

 

 

Anderen bekeken ook: Stellingbouw Gent | Stellingenleverancier Antwerpen

Terug naar bovenWebdesign Aurealis