✔ Stellingen op maat

✔ Vrijblijvende offerte

✔ De laagste prijs

Rolstelling plaatsen in Antwerpen

Laat door ons uw rolstelling plaatsen in Antwerpen. U kunt hem uiteraard ook zelf plaatsen. Onze stellingen van Algemene Steiger Verhuur in Sint-Niklaas plaatst u gemakkelijk met schroefloze verbindingen aan elkaar. Ze bevatten weinig standaardonderdelen, zodat u de stellage op een eenvoudige en snelle manier in elkaar zet. Wilt u niet dat de rolstelling wegschuift als u bezig bent met uw werk? Dan voorzien wij de wieltjes van een rem.

Heeft u vragen?

Bel ons meteen!

Rolstelling plaatsen in Antwerpen voor al uw klussen

De rolstelling die wij plaatsen, is geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruik. De rolstelling wordt vaak gebruikt door klussers die binnenshuis werken. Vooral schilders en stukadoors werken graag met ons materiaal. Laat uw rolstelling plaatsen en geniet van de veelzijdige inzetbaarheid en de snelle opbouw- en afbouwmogelijkheden. De materialen van onze onderneming voor steigerverhuur zijn geschikt voor verschillende ondervloeren, zoals beton, tuintegels en vloerbedekking. De rolstelling is ook zeer smal, waardoor u deze gemakkelijk kunt plaatsen in een kleine kamer. Onze steigerbouw in Temse is dus ideaal voor allerlei ruimtes.

Waarom een rolstelling huren?

Rolstellingen zijn de ideale oplossing om een gebouw aan de buitenkant te bewerken. Wilt u liever een klus uitvoeren aan de binnenkant van de woning? Ook dan is een rolstelling laten plaatsen door ons de beste oplossing. Naast rollende steigers in regio Dendermonde, kunt u bij ons eveneens terecht voor ondersteunende of hangende steigers. Wij bieden maatwerk voor al uw klussen!

Schakel ons snel in voor uw volgende klus

Laat nu uw rolstelling plaatsen in Antwerpen of Temse. Wij zijn dé specialist als het gaat om tijdelijke stellages. Heeft u nog vragen over onze verschillende diensten, zoals de dakwerken? Dan vult u het best ons contactformulier in. We zijn eveneens beschikbaar op het nummer 0032 3 3762010 voor dringende zaken.

Terug naar bovenWebdesign Aurealis