✔ Stellingen op maat

✔ Vrijblijvende offerte

✔ De laagste prijs

Rolstelling plaatsen in Antwerpen

Laat door ons uw rolstelling plaatsen in Antwerpen. U kunt hem ook uiteraard zelf plaatsen. Onze stellingen plaatst u gemakkelijk met schroefloze verbindingen aan elkaar. Ook bevatten onze steigers weinig standaardonderdelen, zodat u de stellage op een eenvoudige en snelle manier in elkaar zet. De rolstelling wordt voornamelijk gebruikt door klussers die binnenshuis werken. Vooral schilders en stukadoors werken graag met ons materiaal. U kunt de wieltjes voorzien van een rem. De rolstelling schuift dan niet weg als u bezig bent met uw werk. 

Heeft u vragen?

Bel ons meteen!

Rolstelling plaatsen in Antwerpen voor al uw klussen

De rolstelling plaatsen is geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruik. Laat uw rolstelling plaatsen in Antwerpen vanwege de veelzijdige inzetbaarheid en de snelle opbouw- en afbouwmogelijkheden. Onze materialen zijn geschikt voor verschillende ondervloeren, zoals beton, tuintegels en vloerbedekking. De rolstelling bevat ook een smalle breedte. Hiermee kunt u dus gemakkelijk aan de slag in een kleine ruimte. Wilt u een rolstelling plaatsen in Temse? Vraag bij ons een offerte aan!

Heeft u vragen?

Bel ons meteen!

Waarom een steiger of een rolstelling huren?

Steigers zijn al in gebruik sinds de vijfde eeuw na Christus. De oude Egyptenaren maakten al gebruik van steigers om gebouwen met een grote hoogte te maken. Ook nu gebruikt u een steiger of rolstelling voor commerciële en professionele doeleinden. Het is namelijk de ideale oplossing om een gebouw aan de buitenkant te bewerken. Wilt u liever een klus uitvoeren aan de binnenkant van de woning? Dan is een rolstelling plaatsen in Temse of Antwerpen de beste oplossing. Naast rollende steigers kunt u bij ons ook ondersteunende of hangende steigers huren. Wij bieden maatwerk voor al uw klussen.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op

Laat nu uw rolstelling plaatsen in Antwerpen of Temse. Wij zijn dé specialist als het gaat om tijdelijke stellages. Vraag uw vrijblijvende offerte aan of neem eerst contact met ons op, als u nog verdere vragen hebt. U kunt met ons contact opnemen via info@steigerhuren.be of 0032 3 3762010.

 

Anderen bekeken ook: allround steiger plaatsen Antwerpen | Steiger plaatsen Gent

Terug naar bovenWebdesign Aurealis